Rating: 4.6739130434783 sterren
46 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ann Struyf
18 dagen geleden

Goedemiddag
Voor een nieuw diabetes-kindje van 8 jaar zijn wij dringend op zoek naar thuisverpleging die op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de insuline-inspuiting tussen de middag op school kan toedienen.
Dit zou zijn op de school GVBS St. Jozefsinstituut, De Robianostraat 11, 2150 Borsbeek.
Zou dit een mogelijkheid zijn voor jullie?
Groetjes


Ann (Diabetesverpleegkundige ZNA Koningin Paola KInderziekenhuis)

Antoine
10 maanden geleden

De beste verpleegsters! Jullie zijn er altijd. En jullie vinden altijd goede oplossingen en leveren goed werk. Ook fijn dat de covidtesting thuis kon gebeuren door jullie. Jullie hebben de harten op de juiste plaats! Bedankt dames.

Wynen
een jaar geleden

We zijn content van deze 5 lieve, zeer professionele verpleegsters, die altijd bereikbaar zijn en voor ons klaar staan.
Een zeer goed topteam!
We zijn ter dagelijkse ondersteuning bij hen terecht gekomen via de specialist, maar inmiddels heeft Vanessa met haar team ons volledig ondersteund van gezinshulp tot de nodige covidtestings en medische pedicure.
We zijn hen zeer dankbaar!

Serge en Hilde
2 jaar geleden

Mijn ouders worden alle dagen met de beste zorgen verzorgd door dit team. Ze nemen de tijd voor ons en ze zijn zowel emotioneel als professioneel betrokken.
Thuisverpleging ZorgSaam heeft de zorg voor mijn ouders optimaal weten omkaderen en uitbreiden met gezinshulp, kinesitherapie, een thuiskapster en een pedicure.
Wat een topsamenwerking! Merci!

Rudi Vanooy
2 jaar geleden

Wat een fijn, professioneel, sociaal, medelevend team. We zijn blij dat we jullie gevonden hebben voor mijn behandeling. Top team.
Bedankt.

Annemie
2 jaar geleden

Een fijn en empatisch team . Ze nemen echt de tijd voor verzorging en gesprek .Zeer goed overleg met de behandelende dokter.
Goede en duidelijke communicatie en afspraken .
De hulp en steun die we nodig hadden in een palliatieve fase.
Bedankt !!

Anouck
2 jaar geleden

Wat zijn we als gezin blij dat we Vanessa en Irmy gevonden hebben! Vanaf het eerste moment voelde ik een warmte en betrokkenheid, die ik nog niet eerder gevoeld had. Iedere dag opnieuw staan ze met een glimlach en met veel motivatie voor de deur. Een grote steun voor ons, waarvoor we ze graag ontzettend hard willen bedanken! Ik zou hen beiden aanbevelen aan iedereen. Indien ik hen sneller had leren kennen, had ik minder lang gewacht met de stap tot het inschakelen van thuisverpleging.
Dikke merci!

Martine Van kuyck
2 jaar geleden

Na mijn rugoperatie had ik thuisverpleging nodig. Wat een tof en zorgzaam team! Heel persoonlijk en super vriendelijk. Urmie en Vanessa zijn een topteam. Ook fijn te merken dat ze goed op elkaar zijn afgestemd.

Baeten luc
2 jaar geleden

De thuisverpleging komt dagelijks twee keer bij mijn Moeder langs en bestaat uit 2 toffe vakmensen die hun job ter harte nemen en heel goed uitoefenen en waar ge goede afspraken kunt mee maken, dus zeker een aanrader