Rating: 4.7209302325581 sterren
43 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Serge en Hilde
8 maanden geleden

Mijn ouders worden alle dagen met de beste zorgen verzorgd door dit team. Ze nemen de tijd voor ons en ze zijn zowel emotioneel als professioneel betrokken.
Thuisverpleging ZorgSaam heeft de zorg voor mijn ouders optimaal weten omkaderen en uitbreiden met gezinshulp, kinesitherapie, een thuiskapster en een pedicure.
Wat een topsamenwerking! Merci!

Rudi Vanooy
8 maanden geleden

Wat een fijn, professioneel, sociaal, medelevend team. We zijn blij dat we jullie gevonden hebben voor mijn behandeling. Top team.
Bedankt.

Annemie
een jaar geleden

Een fijn en empatisch team . Ze nemen echt de tijd voor verzorging en gesprek .Zeer goed overleg met de behandelende dokter.
Goede en duidelijke communicatie en afspraken .
De hulp en steun die we nodig hadden in een palliatieve fase.
Bedankt !!

Anouck
een jaar geleden

Wat zijn we als gezin blij dat we Vanessa en Irmy gevonden hebben! Vanaf het eerste moment voelde ik een warmte en betrokkenheid, die ik nog niet eerder gevoeld had. Iedere dag opnieuw staan ze met een glimlach en met veel motivatie voor de deur. Een grote steun voor ons, waarvoor we ze graag ontzettend hard willen bedanken! Ik zou hen beiden aanbevelen aan iedereen. Indien ik hen sneller had leren kennen, had ik minder lang gewacht met de stap tot het inschakelen van thuisverpleging.
Dikke merci!

Martine Van kuyck
een jaar geleden

Na mijn rugoperatie had ik thuisverpleging nodig. Wat een tof en zorgzaam team! Heel persoonlijk en super vriendelijk. Urmie en Vanessa zijn een topteam. Ook fijn te merken dat ze goed op elkaar zijn afgestemd.

Baeten luc
een jaar geleden

De thuisverpleging komt dagelijks twee keer bij mijn Moeder langs en bestaat uit 2 toffe vakmensen die hun job ter harte nemen en heel goed uitoefenen en waar ge goede afspraken kunt mee maken, dus zeker een aanrader